FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LADA

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw LADA

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Remslang demonteren

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZKIARENAULTBMWIVECOLAND ROVER.

Remslangen en remvloeistoffen

Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Bendix, Jurid, Textar, Rofren, ABS, Lucas en Brembo Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden.