Facebook

Remslangen LANCIA

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model LANCIA

Remslangen LANCIA

Remslang bestellen voor uw LANCIA

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben.

De juiste remslang vinden

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remslang monteren

Je kunt bij ons betalen via iDeal In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan.

Producten
Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 3917
14,87
38,13
incl. BTW

Remslang voorzijde, links
Artikelnr: SL 3236
13,41
30,47
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 3939
16,02
36,41
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 3141
17,42
44,68
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 3370
15,17
43,35
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.