FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LANCIA

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LANCIA komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen.

Remslangen en remvloeistoffen

Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit.

Remslang bestellen voor uw auto

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.