FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LDV

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij controleren altijd bij de LDV dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemDiscounter.nl. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATHONDASEATRENAULT. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remslang demonteren

Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Remslang bestellen voor uw auto

Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.