FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LEXUS

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw LEXUS

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Lucas, TRW, Pagid, Brembo, Zimmermann, ATE en Bendix Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemDiscounter.nl. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt.

Remslang demonteren

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remslangen en remvloeistoffen

Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat.