Facebook

Remslangen LEXUS

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model LEXUS

Remslangen LEXUS

De juiste remslang vinden

Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Remslang monteren

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Remslang bestellen voor uw auto

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Producten
Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 6506
18,80
49,48
incl. BTW

Remslang voorzijde, links
Artikelnr: SL 5292
19,67
54,65
incl. BTW

Remslang voorzijde, links
Artikelnr: SL 5291
19,67
53,17
incl. BTW

Remslang voorzijde, rechts
Artikelnr: SL 5292
19,67
54,65
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 6787
17,42
44,68
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.