Facebook

Remslangen LINCOLN

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen LINCOLN

Remslang bestellen voor uw LINCOLN

Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIGMCSSANGYONG. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Remslang monteren

Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo en ATE Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden.

De juiste remslang vinden

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.