FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LINCOLN

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Remslang demonteren

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LINCOLN komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Remslang bestellen voor uw auto

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden.