Facebook

Remslangen LOTUS

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model LOTUS

Remslangen LOTUS

Remslang bestellen voor uw LOTUS

De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

De juiste remslang vinden

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remslang monteren

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd.

Producten
Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 1428
12,27
27,89
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.