FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LOTUS

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Remslang bestellen voor uw LOTUS

Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAVAUXHALLMAZDA. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Remslang demonteren

Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.