FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen MAZDA

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Remslang bestellen voor uw MAZDA

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.

Remslangen en remvloeistoffen

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.