FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen MERCEDES-BENZ

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring.

Remslang bestellen voor uw auto

Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken.

Remslangen en remvloeistoffen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGALFA ROMEOFORD.