FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen MINI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw MINI

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben.

Remslangen en remvloeistoffen

Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee.

Remslang demonteren

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAISMARTLDVPLYMOUTHOLDSMOBILEJEEP. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.