FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen MITSUBISHI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw MITSUBISHI

Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remslang demonteren

Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen.

Remslangen en remvloeistoffen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid en Jurid Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPPEUGEOTBUICK. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.