FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen NISSAN

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARILOTUSLANCIAPONTIAC. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost.

Remslang demonteren

Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Remslang bestellen voor uw NISSAN

Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.