Facebook

Remslangen NISSAN

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model NISSAN

Remslangen NISSAN

Remslang monteren

Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDDACIATOYOTA.

De juiste remslang vinden

Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemDiscounter.nl. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Remslang bestellen voor uw NISSAN

Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis.

Producten
Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 3848
13,82
36,36
incl. BTW

Remslang voorzijde, links
Artikelnr: SL 4909
23,93
68,38
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 2641
14,23
40,66
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 2641
14,23
40,66
incl. BTW

Remslang voorzijde, rechts
Artikelnr: SL 3809
14,19
39,43
incl. BTW

Remslang achterzijde, links
Artikelnr: SL 3818
21,94
57,73
incl. BTW

Remslang achterzijde, links
Artikelnr: SL 3818
21,94
57,73
incl. BTW

Remslang voorzijde, links
Artikelnr: SL 3808
13,84
32,96
incl. BTW

Remslang achterzijde, rechts
Artikelnr: SL 3819
21,94
49,86
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 2643
13,82
34,55
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.