FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen OPEL

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL.

Remslang bestellen voor uw auto

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen.

Remslang demonteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.