FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen PEUGEOT

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Remslang bestellen voor uw PEUGEOT

De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFHYUNDAIFORDMG. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remslang demonteren

Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemDiscounter.nl. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, MisterCash, iDeal en PayPal