FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen PLYMOUTH

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARITOYOTAPLYMOUTHNISSANAUDIDAEWOO. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden.

Remslangen en remvloeistoffen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PLYMOUTH, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen.

Remslang bestellen voor uw auto

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemDiscounter.nl. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.