FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen PONTIAC

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Remslang bestellen voor uw PONTIAC

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemDiscounter.nl. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben.

Remslang demonteren

Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt.