Facebook

Remslangen PONTIAC

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen PONTIAC

Remslang monteren

Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODACHRYSLERHYUNDAIDSFERRARI. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PONTIAC.

Remslang bestellen voor uw auto

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

De juiste remslang vinden

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen.