FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen PORSCHE

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan.

Remslang demonteren

Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PORSCHE. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage.

Remslang bestellen voor uw auto

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd.