FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen RENAULT

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Remslangen en remvloeistoffen

Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remslang bestellen voor uw auto

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.