Facebook

Remslangen ROVER

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen ROVER

Remslang monteren

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remslang bestellen voor uw ROVER

De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit.

De juiste remslang vinden

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIDACIAHYUNDAISMARTASTON MARTIN. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Producten
Remslang voorzijde, links
Artikelnr: SL 4272
23,41
63,28
incl. BTW

Remslang voorzijde, rechts
Artikelnr: SL 4271
23,41
57,11
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 2718
12,38
30,95
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 2767
14,25
38,52
incl. BTW

Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 5224
18,36
48,30
incl. BTW