FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen ROVER

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw ROVER

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOPONTIACSKODA. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn.

Remslang demonteren

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Remslangen en remvloeistoffen

Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.