FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen SAAB

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw SAAB

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden.

Remslang demonteren

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen.

Remslangen en remvloeistoffen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage.