FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen SEAT

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remslangen en remvloeistoffen

Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT past. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit.

Remslang bestellen voor uw auto

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons.