FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen SKODA

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw SKODA

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Pagid en Brembo De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remslang demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKVOLVOFORDPORSCHEPEUGEOT. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.