FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remslangen SMART

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen SMART

Remslang bestellen voor uw SMART

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remslang monteren

De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat.

De juiste remslang vinden

Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen.

Producten
Remslang achterzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 6105
14,39
35,97
incl. BTW

Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 4990
12,83
31,28
incl. BTW