FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen SMART

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen en remvloeistoffen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART komen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden.

Remslang bestellen voor uw auto

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben.

Remslang demonteren

Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.