Facebook

Remslangen SMART CROSSBLADE

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 06.2002 tot 12.2003
52
71
Cabriolet

Remslangen SMART CROSSBLADE

Remslang monteren

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remslang bestellen voor uw SMART CROSSBLADE

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKRENAULTVW VOLKSWAGENJEEPAUDI.

De juiste remslang vinden

Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.