Facebook

Remslangen SMART ROADSTER

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2003 tot 11.2005
60
82
Cabriolet
Vanaf 04.2003 tot 11.2005
45
61
Cabriolet
Vanaf 12.2003 tot 11.2005
74
101
Cabriolet

Remslangen SMART ROADSTER

De juiste remslang vinden

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFJAGUARBEDFORD. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee.

Remslang bestellen voor uw SMART ROADSTER

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken.

Remslang monteren

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Producten
Remslang voorzijde, links of rechts
Artikelnr: SL 4990
12,22
27,78
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.