FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen SSANGYONG

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw SSANGYONG

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Remslang demonteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNAUDIMERCEDES-BENZBUICKTOYOTALAMBORGHINI. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Remslangen en remvloeistoffen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken.