Facebook

Remslangen SSANGYONG

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen SSANGYONG

De juiste remslang vinden

Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTIVECOHYUNDAICITROENKIADAEWOO. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemDiscounter.nl.

Remslang monteren

Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remslang bestellen voor uw SSANGYONG

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Producten
Remslang voorzijde, links
Artikelnr: SL 6754
22,37
53,27
incl. BTW

Remslang voorzijde, rechts
Artikelnr: SL 6753
23,30
56,84
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.