FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen SUBARU

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACDACIAVOLVOPORSCHEDODGE.

Remslang bestellen voor uw auto

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan.

Remslangen en remvloeistoffen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.