Facebook

Remslangen SUBARU

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model SUBARU

Remslangen SUBARU

Remslang bestellen voor uw SUBARU

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat.

Remslang monteren

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit.

De juiste remslang vinden

Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie.

Producten
Remslang voorzijde, rechts
Artikelnr: SL 6492
19,67
45,75
incl. BTW

Remslang voorzijde, links
Artikelnr: SL 4311
15,58
37,11
incl. BTW

Remslang voorzijde, rechts
Artikelnr: SL 4310
15,57
35,39
incl. BTW

Remslang voorzijde, links
Artikelnr: SL 4311
15,58
37,11
incl. BTW

Remslang voorzijde, rechts
Artikelnr: SL 4310
15,57
35,39
incl. BTW

Remslang achterzijde, rechts
Artikelnr: SL 4313
19,44
47,43
incl. BTW

Remslang achterzijde, links
Artikelnr: SL 4314
16,99
45,91
incl. BTW

Remslang voorzijde, links
Artikelnr: SL 5240
20,05
50,12
incl. BTW

Remslang voorzijde, rechts
Artikelnr: SL 5239
20,05
54,19
incl. BTW

Remslang voorzijde, links
Artikelnr: SL 5242
18,43
46,07
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.