FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen SUZUKI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij controleren altijd bij de SUZUKI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIFIATBUICKPLYMOUTH. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remslang bestellen voor uw auto

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt.