FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen TOYOTA

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang bestellen voor uw TOYOTA

Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHELANCIANISSAN. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remslang demonteren

Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Remslangen en remvloeistoffen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.