FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen VAUXHALL

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt.

Remslang bestellen voor uw auto

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remslangen en remvloeistoffen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.