Facebook

Remslangen VAUXHALL

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Voor welk model VAUXHALL

Remslangen VAUXHALL

Remslang monteren

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden.

De juiste remslang vinden

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Je kunt bij ons betalen via PayPal en MisterCash

Remslang bestellen voor uw VAUXHALL

Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.