FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen VOLVO

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslang demonteren

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remslangen en remvloeistoffen

Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remslang bestellen voor uw auto

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.