FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels CITROEN

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels zelf demonteren

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINILEXUSDAIMLER. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remtrommels met wiellagers

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remtrommel voor uw auto

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.