Facebook

Remtrommels DACIA

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels DACIA

Remtrommels met wiellagers

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Remtrommels voor uw DACIA bestellen

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Werking van de remtrommel

Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Producten
Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2749-SC
287,42
736,98
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2775-SC
130,66
311,09
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2698-S
88,67
201,52
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2775-SC
130,66
311,09
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2749-SC
287,42
736,98
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.