FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels DACIA

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels met wiellagers

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGKIASUZUKIJEEP.

Remtrommel voor uw DACIA

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Remtrommels zelf demonteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.