Remtrommels DAEWOO REZZO (U100)

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-2002 tot heden
78
106
MPV

Remtrommels zelf demonteren

Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen. Elke DAEWOO REZZO (U100) heeft een eigen VIN-nummer. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Remtrommels met wiellagers

Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDLAMBORGHINIDAFPEUGEOTHYUNDAI. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Remtrommel voor uw DAEWOO

Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen.