Facebook

Remtrommels DAF 400 Open laadbak/ Chassis

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04.1989 tot 12.1994
53
72
Open laadbak/ Chassis
04.1989 tot 01.1997
71
97
Open laadbak/ Chassis

Remtrommels DAF 400 Open laadbak/ Chassis

Remtrommels met wiellagers

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken.

Werking van de remtrommel

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAF 400 Open laadbak/ Chassis komen. Daar de achterzijde maar voor 20% mee remt komt er dus minder belasting op de achterzijde en zal deze dus veel minder slijten dan de onderdelen op de voorzijde zoals de remblokken en remschijven daar deze wel 80% van het remvermogen leveren. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Remtrommels voor uw DAF bestellen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Remtrommels koopt men bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken.