FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels DAIMLER

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels met wiellagers

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Remtrommel voor uw DAIMLER

Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remtrommels zelf demonteren

Daar de achterzijde maar voor 20% mee remt komt er dus minder belasting op de achterzijde en zal deze dus veel minder slijten dan de onderdelen op de voorzijde zoals de remblokken en remschijven daar deze wel 80% van het remvermogen leveren. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.