FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels DODGE

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels met wiellagers

Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DODGE. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Remtrommel voor uw auto

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLPLYMOUTHPONTIACLEXUSDAEWOONISSAN. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Remtrommels koopt men bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remtrommels zelf demonteren

De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken.