Facebook

Remtrommels DODGE

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Voor welk model DODGE

Remtrommels DODGE

Werking van de remtrommel

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DODGE. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Remtrommels met wiellagers

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Lucas, Bendix, Pagid, ABS en TRW Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remtrommels voor uw auto bestellen

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.