FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels FIAT

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels zelf demonteren

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACHONDAFERRARI. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Remtrommel voor uw auto

Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remtrommels met wiellagers

Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.