FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels FORD

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels zelf demonteren

Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons.

Remtrommel voor uw FORD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERKIAMAZDAGMC. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken.

Remtrommels met wiellagers

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.