FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels HONDA

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommel voor uw HONDA

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Remtrommels zelf demonteren

Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Zimmermann, Textar, Brembo, TRW, Pagid, ABS, Rofren en ATE Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNLAND ROVERSSANGYONGKIADAEWOO.

Remtrommels met wiellagers

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Daar de achterzijde maar voor 20% mee remt komt er dus minder belasting op de achterzijde en zal deze dus veel minder slijten dan de onderdelen op de voorzijde zoals de remblokken en remschijven daar deze wel 80% van het remvermogen leveren. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..