Facebook

Remtrommels HYUNDAI

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Voor welk model HYUNDAI

Remtrommels HYUNDAI

Remtrommels met wiellagers

Daar de achterzijde maar voor 20% mee remt komt er dus minder belasting op de achterzijde en zal deze dus veel minder slijten dan de onderdelen op de voorzijde zoals de remblokken en remschijven daar deze wel 80% van het remvermogen leveren. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen.

Werking van de remtrommel

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI komen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remtrommels voor uw auto bestellen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Producten
Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2879-S
67,86
154,22
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2860-S
63,31
158,27
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2860-S
63,31
158,27
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2872-S
96,51
219,34
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.