FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels INFINITI

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels met wiellagers

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij controleren altijd bij de INFINITI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Remtrommel voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIMAZDAPLYMOUTHMERCEDES-BENZ. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Daar de achterzijde maar voor 20% mee remt komt er dus minder belasting op de achterzijde en zal deze dus veel minder slijten dan de onderdelen op de voorzijde zoals de remblokken en remschijven daar deze wel 80% van het remvermogen leveren. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Remtrommels zelf demonteren

Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen. Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.