FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels ISUZU

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommel voor uw ISUZU

Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Remtrommels met wiellagers

Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Daar de achterzijde maar voor 20% mee remt komt er dus minder belasting op de achterzijde en zal deze dus veel minder slijten dan de onderdelen op de voorzijde zoals de remblokken en remschijven daar deze wel 80% van het remvermogen leveren. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remtrommels zelf demonteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden.