Facebook

Remtrommels ISUZU

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Voor welk model ISUZU

Remtrommels ISUZU

Remtrommels voor uw ISUZU bestellen

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS

Remtrommels met wiellagers

Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Werking van de remtrommel

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.