Facebook

Remtrommels ISUZU TROOPER I Terreinwagen open

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01.1983 tot 12.1985
58
79
Terreinwagen open
01.1983 tot 12.1983
45
61
Terreinwagen open
03.1984 tot 12.1991
53
72
Terreinwagen open
11.1985 tot 12.1991
66
90
Terreinwagen open

Remtrommels ISUZU TROOPER I Terreinwagen open

Remtrommels voor uw ISUZU TROOPER I Terreinwagen open bestellen

Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Remtrommels met wiellagers

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ISUZU. Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Werking van de remtrommel

Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.