FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels LOTUS

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels met wiellagers

Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS past. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Remtrommels zelf demonteren

Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Remtrommels koopt men bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken.

Remtrommel voor uw auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen.