Facebook

Remtrommels LOTUS

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels LOTUS

Werking van de remtrommel

De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto.

Remtrommels voor uw auto bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERFIATPLYMOUTHSAABDODGE. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Remtrommels met wiellagers

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.