Facebook

Remtrommels MAZDA

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Voor welk model MAZDA

Remtrommels MAZDA

Werking van de remtrommel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOBMWLANCIAPEUGEOT. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht.

Remtrommels met wiellagers

Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2.

Remtrommels voor uw auto bestellen

Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Remtrommels koopt men bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Producten
Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2435-S
63,91
182,61
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2376-S
62,94
157,36
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2376-S
62,94
157,36
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2780-S
83,47
194,11
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2780-S
83,47
194,11
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2730-S
56,07
133,50
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2433-S
68,97
156,75
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 7178-S
138,47
364,40
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.