FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels MG

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels zelf demonteren

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen.

Remtrommel voor uw MG

Remtrommels koopt men bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken. Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remtrommels met wiellagers

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.