Facebook

Remtrommels MG

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Voor welk model MG

Remtrommels MG

Remtrommels met wiellagers

Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken.

Remtrommels voor uw MG bestellen

Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHILANCIAMINIRENAULTJAGUAR. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Werking van de remtrommel

Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.