Facebook

Remtrommels NISSAN

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Voor welk model NISSAN

Remtrommels NISSAN

Remtrommels met wiellagers

Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden.

Remtrommels voor uw NISSAN bestellen

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Werking van de remtrommel

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Producten
Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2410-S
58,78
139,96
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2410-S
58,78
139,96
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 7150-S
89,98
214,23
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2875-S
104,67
290,74
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.