FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels PLYMOUTH

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels met wiellagers

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PLYMOUTH, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Je kunt bij ons betalen via iDeal, Creditcard en AfterPay Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDHONDADAIHATSUMAZDASMART. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remtrommels zelf demonteren

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder.

Remtrommel voor uw auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.