FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels PONTIAC

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels zelf demonteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PONTIAC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Remtrommels met wiellagers

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Remtrommel voor uw auto

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.