FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels ROVER

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels met wiellagers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ROVER past. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Remtrommels zelf demonteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen.

Remtrommel voor uw auto

Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.