Facebook

Remtrommels ROVER

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Voor welk model ROVER

Remtrommels ROVER

Werking van de remtrommel

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2.

Remtrommels voor uw ROVER bestellen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend.

Remtrommels met wiellagers

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Producten
Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2330-S
124,80
290,23
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2390-S
76,79
187,28
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2390-S
76,79
187,28
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.